Läget är helt underbart!

Sammanfattningsvis, helgen var toppen, först lund (är aldrig så lycklig som när ja har både familj o kille runt mig) vi cyklade dressin i Björnstorp och jag o Jimmy hade det så underbart! Sedan åkte vi till Botan o såg vaktelungar o köttätande växter o så slutligen god mat:D Fick även pengar till en digitalkamera så i fortsättningen kanske kvalitéen blir bättre på bilderna!:D Sedan bar det ju av till Ullared i en bil med fyra tjejer. På kvällen campade vi i en husvagn, drack vin o spelade kort, otroligt mysigt. Köpte fina saker, nöjd med precis allt, älskade inrednings sakerna de hade där!! ÅÅ! Hela söndagen gick åt till att städa o fixa om mitt rum, jätte nöjd blev jag:D Som tur var fick jag skjuts hem från Hässleholm med alla grejer också, vad hade jag gjort utan min kille? 

Den här veckan har gått helt otroligt fort. Jag har pluggat massa eftersom jag snart har tenta och idag hade jag ju opponering på fördjupningsarbetet, vilekt gick som en dans:) vår redovisning var för rolig!:D I onsdags skulle jag överraska J och R mn så blev de som skulle hålla i det sjuka (ops höll på att förskriva mig hih;P) men vi får hitta en annan datum istället:) 

Och så den bästa nyheten, vi var ju o tittade på lägenhet o nu ska vi dit igen o om vi gillar den så får vi kontraktet, otroligt spännande och kul. Kan knappt bärga mig!!!!

Imorgon blir det grillning o sedan fira Sandra nere på kåren. Annars blir det plugg:) och förhoppningsvis träffa J:) Veckorna framöver är helt underbara, bara massa fester o studenter:) Life is gooood:D Önskar att alla hade det lika bra som jag:) <3

(förlåt om det var för superlativt(a))