Imorgon blir det jobb. Jag får prova sakta men säkert. Det kommer säkerligen bli jobbigt men men jag ska försöka så lova hålla tummarna så jag klarar det. 

Det har varit en fruktansvärd influensa. Jag har aldrig känt mig så matt av en förkylning. Det började med anstränging i bröstet i måndags, dunder förkyld och svettningar om natten i tisdags. 39,2 graders feber i onsdags och ont i öronen, ögonen och kroppen. Torsdag kom en brakförkylning men dock lägre temperatur. Fredag satte sig förkylningen på halsen och en enorm trötthet. Orkade knappt gå till toan och killen fick bära mig uppför trapporna. Lördag hade jag sprängfyllda bihålor och ont i ögonen och ännu tröttare. På kvällen åkte vi in till akuten för att ta EKG, blodprov, temperatur och sänkan. Idag har jag iaf kunnat vara lite på fötterna. Förkylningen har drabbat halsen och jag har hostat hela natten. Men men nu är tillfället man ska visa att man är en oxe och orkar jobba.

I helgen har vi köpt den dunder fina sänggaveln och en ny tv. Ni vet sån på reklamen när man använder handen för att switcha och 3d glasögon till. Känns som man lever i framtiden när man tittar på den, så himla fin och tunn!

Ha en fin vecka och ta hand om er<3