Nyårs dukningen, improviserat och snabbt:) 

 Hade varit i stan med Jimmy och kollat ut kostym. Jag matchade med min grå klänning och röda detaljer! Jimmy var så fin så med röd slips och röd näsduk. Jag invigde även mitt armband som jag köpt på Ullared. Det blev nog bästa köpet(a)!

 Hemma i Lund på julafton med mamma och pappa eftersom Fredrik är med Klara i Tanzania.

 Duken och adventsljusstaken och tomten köpte vi i mysiga Tykarpsgrottan. Tänk vad mycket vi hunnit med sista tiden ändå! Påsen är gåvan från klass 1b! Ost, vin, kex och choklad <3

 Vår fina gran som vi satte ljusslinga och pyntade på bara 40 min! Bra samarbete:)

 21/12 åkte vi till Liseberg och Göteborg. Vi sov på hotell Rubiben Scandic. Det bästa var allt! Så mysigt! Dessutom fick det mig att längta efter badkar. Vill verkligen ha det när ci flyttar till hus. Å önskar mig det(a)! 

 Vår julpyntning, nya gardiner, kuddar och överkast!

 

Det näst viktigast av allt, julstrumpan på julafton! Viktigast: umgås:)

 Hoppas jag inspirerat er lite med lite Tumble om vår jul, älskar det:)