Idag har vi varit duktiga och storhandlat:D Vi såg även matchen som tyvärr Sverige förlorade. Nu för tiden kan jag se hockey och faktiskt njuta men förr tyckte jag det var den tråkigaste sporten att titta på:) så om killen min bestämmer sig för en sportkarriär blir jag gärna fotbolls/hockeyfru;)! På tal om fru, idag har jag även varit hemma fru och bakat choklad  chip till Jimmys farmor som vi ska besöka nästa helg:D. 

Tänka sig att det blev en sen kväll igen. Det ska bli skönt med rutiner och att få träna! Arbetet får börja av en anledning, att det snart blir sommarlov;)! Haha nä skämt och Sido jag önskar verkligen att jag hinner träna regelbundet denna termin och så ska jag sluta äta godis och spara mina pengar när jag ändå är igång;) Finns ju roligare saker att lägga pengar på, just nu inspireras jag av resor och hus:) P.s men det betyder inte att andra i min omgivning inte får äta gotte, det får de så gärna:D ;)