Idag har vi varit ute och sprungit jag och hjärtat!:) andra gången denna veckan och så ska det förhoppningsvis fortsätta:D Längtar tills vi ska bada! Man mår så bra av att röra på sig och vara hälsosam! Det känns underbart! 

Jag försökte ju sluta med godiset och det gick ganska bra:) Blec kladdkaka istället men det är ok:) 

Jag ser framemot att jobba nästa vecka:) Det ska bli kul, nu när det var ett tag sedan man arbetade:) Fem veckor till lovet:D 

Vi tittade på World war z ikväll. Ush det är kusligt att tänka att sådant kan hända med smittor. Hoppas nu jag får sova gott! Gillar inte när läskiga saker hoppar fram i filmer! Den var sevärd även om jag ett tag funderade på vad jag utsatt mig för(a)! Efter filmen beställde vi gardiner, en läderkudde och kläddocka! Å nu ska vi få vår i lägenheten!! Vi ska även köpa en brun komatta på Ikea:) Det är så kul att ha en intresserad kille som har stil och att ha samma stil och smak som hans släkt! Det blir många inspirerande idéer:D 

Nattikram