Hallå hej:) 

Nu har jag fått tillbaka min telefon från lagning och kan äntligen blogga igen. 

Livet är bra! Idag har vi planerat allt vi ska göra inför flytten. Yees indeed vi ska flytta till Hammar:D det ska bli så mysigt! Så det är alltså det jag har smusslat om! Det är ungefär 8 veckor kvar:D längtar så för det ska bli så mysigt! Tänk bara att flytta in där till jul:D 

För övrigt har jag träffat Tanja o Tilda som båda jobbar/praktiserar i Eslöv! Det känns fantastiskt! 

Denna vecka hoppas jag går fort och smidigt. Planetbana är inte så många än:)

Mån: möte, träna

Tis: träna

Ons: träna?

Tor: fira jimmys mamma

Fredag: hundvakt

Lördag: spruta livmoderhals och sälja möbler på blocket

Söndag: hundvakt


Ps. Fredagen var så underbar! Har varit så lycklig! Jobb, stan, träning,köpmat, idol med pojken <3