Vilken underbar lördagskväll. Just nu ligger Hasse och sover på mitt ben. Nu undrar ni säkert vem Hasse är hih men det är bara jimmys bror och sambos mysiga hund. Vi testar om vi är allergiska. Reagerade igår men peppar peppar inte idag:D Han är så duktig och gosig' Ååå vad livet känns härligt! Jag gillar ju att sitta vid datorn när grabben spelar men har alltid velat ha ngn att gosa med och detta känns liksom som att det är det jag har väntat på hela tiden. Jätte jätte konstig känsla men det känns som det var detta jag väntat på! 

Idag har vi också tvättat, jag tog spruta mot Livmoderhalscancer och överraskade Jimmy med att lämna in och laga hans klocka! Levet är underart och jag känner mig så lycklig här och nu:D Lycklig för att jag är jag och ingen annan och den känslan har jag inte tänkt/känt innan. 

 

Jag skänker också all min kärlek, omtanke och energi till världens finaste Markolio. Det är farmors hund som jag i växte upp med. Har så underbara minnen med honom. Nu leker och myser han med farmor igen<3 Du var vår kämpe' i mina ögon kommer du alltid vara en liten valp även om du blev 98 människoår!