Kläder och vår/sommar det gillar jag:D Den bästa tiden är nu. Nu när alla ser framemot sin semester, skolavslutningar och examen. Små söta uppklädda elever som man kommer att bli så tårögd av att se på avslutningsdagen!!

Jag spricker av längtan att fixa i trädgården och mysa till det med grill/drinkar och kakor!!! Mer tid till att fixa hemma:) Sortera kläder och träffa vänner och njuta:D Vill bara stanna tiden nu. Njuta av att ha denna klassen, detta jobbet och de här kollegorna, för jag tar inte föregivet att jag någonsin kommer få det så bra på en annan arbetsplats! Trots att de är mer än dubbelt så gamla som mig klickar vi och de bryr sig om mig så mycket! 

På somrarna finns det ju dock inte så mkt i affärerna( tur för ekonomin)! Här är iaf några godingar som gärna får komma innanför dörren:D och såklart lite andra härliga sommarbilder och min nya favorit frisyr! Livet är härligt! <3


 

 

 

 

Ps. Är jag svår att köpa presenter till. Jag ovetenskapligt ofta mina vänner genom att gilla lite udda men snygga saker(enligt mig)!:p