Vilken toppendag!! Jag hämtade upp Tilda och vi körde till Eko. Om två helger ska vi på 25års fest hos Tanja så vi passade på att köpa en present:) Jag hade ju också lovar mig själv att köra dit så fort jag fått körkort:D Vi körde till Rinkaby mn kon rätt sen:) Sen fick Tilda träffa Nowa och så åkte vi in till stan och åt. Nu har jag och Jimmy varit ute med Nowa en lång runda! Sommarklänning och sandaler klockan åtta!! <3 Love!

 Köpte en korg till hennes leksaker men hon trodde hon skulle sitta i deb lilla hjärtat!

 Suktat i flera månader efter de här på eko! Tack Jultomten(a)

 Framför oss har vi många fester: Tanjas, mamma och pappas bröllopsdag, Klara, Jimmys mamma och pappa:)

Köpte tavlan till höger och den är så pricken över i:ET i vår inredning! Bästa köpet<3 

Funderade på denna<3 

Vi har tänkt köpa en kruka till framsidan:) 

Ny klänning från Bik Bok