Idag har varit en mysig och lång dag! Vi gick upp tidigt för att åka till Bma och fixa Nowas päls. Dock hade hon fortfarande bebis päls som inte släppt så vi kunde inte klippa. Vi åkte hem igen och tränade lite på läxan som vi fått på valpkursen. Hon är så duktig!:D 

Sen åkte jag och Jimmu in till stan (jag körde;)). Vi lämnade in våra klockor. Min skulle kortas i länken. Sen kollade vi i några affärer och letade resor hos Resia. Vi åt på Nostagia. Jag åt pasta carbonara. Nu när vi tränar en del(minst 2 gånger i veckan) så kan det vara ok med kalorier. I våras gjorde jag FOODMap för min Ibs vilket gjorde att jag gick ner några kilon. 

När vi kom hem fixade Jimmy häcken och jag målade! Det var och är fortfarande underbart väder! Nu ska vi snart in till stan för bio i nya biografen. Jag ser framemot tre cookies från Subway!

Imorgon ska jag måla andra strykningen. Jag är så sugen på kräftor och kräftskiva. Jag tycker det är så tråkigt att mina vänner bor så utspridda. Önskar man träffade de oftare och hade lite middagar tillsammans. Dock var jag ju på 25 års fest förra helgen men ni vet ju att jag är rastlös! 

Nu till en rolig grej! Jag ska springa mitt första lopp någonsin. Jag tränar dör att må bra och inte känna mig stel och andfådd men detta ska bli en kul utmaning. Har börjat utmana mig själv mycket och fått mycket energi efter körkortet:D

 

 

 That hat!

 Min skönhet som ska användas på måndag! 

 Presentpapper från biltema:)

 

 

Sommardag<3 

 

 

 

 Ny moccakjol som passar perfekt med vit skjorta! Ahh höstplagg' 

 Yes i Know..

 25 års festen

 Är så glad för våra ny gröna inredning hemma. Foto kommer!

Tänk att du har varit med oss i åtta veckor nu<3