Länge sedan sist vilket jag beklagar! Nu är jag tillbaka iaf! Color run gick så så bra så jag funderar på Lundaloppet! Så mkt lättare att springa ute:D Hade absolut varit kul!

Idag har vi ätit gott och nu mår jag illa av allt gotte. Blev inte godis förra helgen så idag blev det för mycket! I morgon ska vi på en roadtrip till Kalmar Ikea. Varför? Det vågar jag inte berättat än mn det kommer förhoppningsvis:):) Lillan är hos farmor Mia och som ci saknar henne. Får dåligt samvete när man inte är med henne. Saknar henne såååå mycket och allt gos!

Vilken din höst vi har! Mysigt och vackra färger! Mysigaste huset, familjen och kläder!!:D Snart jul med mysiga sånger också! Vecka 44 åker vi till Gbg förresten!

Lite bilder:

b.young jacka nu 420 (800) kr innan. Jättefin mn sparar till ngt annat just nu:) Finns på Rum28 i Kristianstad

 Har märkt att jag inte har ngn färg alls nästan i min garderob. Är det vanligt? Har köpt mys mys höstkläder och ska visa allt! Helt godomligt med höstmode:D

 Lilla pepparkakan/snuttan<3 spm fyller ett halvår på torsdag! Imorgon ska vi köpa lite presenter. Ja hon är vår bortskämda prinsessa!! Så duktig! Grundkursen gick toppen. Blir nog fortsättning:) Vi går utan koppel varje dag i princip:D

 Letar efter en varmare kappa. Gillar denna men så ofunktionellt när man inte kan stänga helt:(

Sugen på höstslingor!! Priserna är dock sjukt dyra:0