Tja tja!! Vilken fin vecka vi har haft! Fint väder och härlig träning! Veckan har sprungit förbi!! Nu är det lov för barnen och vi jobbar till onsdag. Jag ska på läkarbesök angående mitt järnvärde och Nowa ska till vet med sitt ben. Förra veckan gick så fort och var så härlig! För att inte tala om denna helgen och igår. Gick och fyndade i stan. Överraskade med mat till pojken som överraskade mig med två matkassar och gotte. Sen såg vi Walking dead. Den serien är ju i klass med Twin peaks! Alltså jag smäller av vad bra!!!

Inatt ska vi tydligen ställa om klockan, det hade vi missat! Just nu gör jag upp planer inför kommande helger. Tjejerna kommer hit om två helgen:D Nästa helg åker vi till Göteborg!!! Vi ska vi på hotell och besöka Liseberg weeeho'!! Ska packa efter att jag har planerat lite. Dessutom ska vi gröpa ur en pumpa. Vi har även Hasse (hund) på besök!:) 

Att bara vara hemma och vila är så underskattat och olikt mig. Det är verkligen skönt men jag får väl erkänna att jag har städat lite;)

Tänk att vår raraste fyller 1/2 år! 24 veckor;) 

 


 Ikväll gäller det:D

 Ikea har de bästa blommorna! De här har varit fina så länge nu! Ser lite juliga ut! Det kanske är därför vi lyssnar på julmusik! Julmusik är sååå underbart! Tur att min klass ska vara med på lucian i år:D:D Klarar inte av att höra Frozen som de sjöng i kyrkan i julas, blir fullkomligt sentimental!

Snart ska jag packa till Gbg och jag måste bara säga att höstens mode verkligen har levererat! Jag älskar olika materialmix! Senapsgult stickat, vinröda polos, lårhöga stövlar och vinrött smink! Köpte det här läppstiftet från Isadora igår för 109! Top noch! Har nog aldrig gillat ett läppstift så mycket och speciellt nu när man börjar bli torr om läpparna. Det kommer nog bli orange på våren och vinrött på hösten för mig<3:D

 

 Samtidigt som jag köpte läppstiftet såg jag Isadoras nagellack. De har lanserat matta lack. Jag föll direkt för färgen men trodde aldrig lacket skulle kunna bli matt! Men oj vad detta lack levde upp till mina förväntningar. Jag försökte jämföra med ett vanligt lack för att ni skulle se skillnaden. Jag upplever att lacket blev mer matt om man vara strök på ett lager:D 

 

Imorgon ska jag äntligen göra ngt åt min hårfärg och så kanske mitt hår äntligen kan få lite längd:D