Nagelfix

Det är helt Fantastikt att vara ledig! Bästa som finns! Man km göra vad man vill och hinner med så mycket! Jag önskar att lovet aldrig tar slut!!! Det var verkligen välbehövligt för jag hade glömt bort vad fritid var. Det har varit så mycket den senaste tiden. Har inte ens hunnit träna och som jag längtar efter det. Förhoppningsvis blir det av snart. Att vara ledig är som  att leva på nytt' vakna utsövd, kunna göra det man vill och känna en helt annan aptit och njutning till livet!

Nu är det daga att sova för imorgon blir det julshopping på stan:D Här kommer några bilder. En bild från när jag hade i lite löshår. Den längden vill jag spara ut till:) Lov är lika med tid för smoothie! Vi klädde granen:) Egen gjord julkrans!! Julklapp till Jimmy mamma och sambo:) Härlig hyacintlåda från Eko spm vi köpte igår::D 

Snällan kan ni inte skriva vilka ni är som läser. Förra veckan var det såå många läsare:) Jag är nyfiken på vem ni är:D puss