Kära läsare jag vet att jag har uppdaterat riktigt dåligt!:( Sitter i soffan nu med Nowa som sover bredvid. Lilla livet, vår lilla loppa! 

Sen vecka 44 har vi tränat Lucia och haft fullt upp med planering och möten. Nu är det snart äntligen dags att få sova ut på morgnarna. Det var länge sedan. För två helger sedan var jag på Ullared med några kompisar och förra helgen bodde vi på hotell i Malmö och såg Julshow på arenan. Der var en present till  Jimmys mamma.  

Hur som haver tänkte jag sammanfatta året som gått. Brukar inte känna mig redo för sådant mn nu gör jag det.

Jag har lärt mig otroligt mycket detta året både inom jobbet och om mig själv. Eller det jag syftar på är att jag har försökt uppnå mina mål konkret och försökt eliminera saker i mitt liv som tagit mer energi än vad det gett. Jag är på god väg men ibland är det också svårt att veta vad som är rätt för mitt välmående. Det handlar om människor som varit en del av mitt liv i minst sex år. Jag kommer fortsätta  på samma sätt nästa år. Uppleva fler drömmar för jag vet att det går. Eliminera tankar och människor som inte ger mig energi tillbaks. Det är svårt nu men jag tror att det måste ske för att hitta nya vägar. 

Något av det bästa jag gjort i livet är att våga gå min egna väg, genom att flytta helt själv till Kstad, genom att ta kontakt med människor som ledde till att jag träffade Jimmy. Så det ska jag försöka göra även detta kommande år. Jag ska stå på mig och inte låta folk köra med mig.

Här är saker som jag är glad över år 2015

1. Jimmy och att vi skaffade Nowa <3

2. Körkort!!!

3. Color run!


Nu ser jag framemot ett år med glädje och energi, bra relationer och ett nytt super härligt projekt. Och för att inte glömma Lundaloppet:D 

 

Bild från förra helgen på Malmö arena. Är på St Markus vinkällare om ni ska till Malmö! Det gjorde vi!! Super gott!

 

 Min nya hårfärg:D

 Tillökning! En Strumpa till Nowa 

Vårt lilla charmtroll och tärna!