Nu kommer ett långt inlägg om drömmar och mål. Förra veckan öppnade jag mitt konto på instagram igen. Jag gick tidigare ur pga av för mkt hets om perfekta bilder osv. Att visa upp vad man har. Det blev för mkt. Jag kommer säkerligen gå ut igen om några veckor men en sak kan man inte sticka under stolen med. Det är inspiration. Lik väl som det skapar stress och prestationskrav. Men just nu känner jag att det är inspiration. Vissa perioder vill jag inspireras mer än andra och så är det nu. När jag jobbar är det annorlunda. Nu när jag är ledig får mina intresse att skapa och vara kreativ ta plats. 

När jag ser alla dessa resor och dyra plagg blir jag  påverka, självklart som alla andra , undermedvetet. Man vill ha resor, sol och bad och mode! Jag är ändå så så glad för det jag har för jag är så lycklig med allt fint i mitt liv<3 

När jag tittar på instagram får jag inspiration till min dröm. Jag har en dröm som växer som ett djur inom mig. En stark känsla som vill komma ut på ett kreativt sätt. Som att öppna en ny bok, som att ta första chokladen i Paradisasken. Helt enkelt en dröm som vare sig ska eller bör finna ro. Därför har jag bestämt mig att prova! Det ska bli så spännande och kul. Det är så svårt att ta reda på allt. Hur går man tillväga och var finns kontakt att nå? Jag önskar attjag  kunde spola fram tiden tills allt rullat igång!

Hör är en bild på halsbandet jag fick i julklapp. Klockan köpte jag i somras när jag hade uppnått ett annat mål, körkortet!