Japp då var det gjort! Mitt första cellprov. Många av mina kompisar är äldre än mig och har gjort det så de sa att det skulle gå bra men man kan nog inte oroa sig. Det gick iaf som en dans och jag är så nöjd och stolt att jag gjorde det. Har varit orolig för det sedan nån månad tillbaka...i know(a)

Å så härligt allt i livet är, har en sån underbar känsla just nu. Tack vare sommaren, familjen, vänner, skolan och shopping. Har balkongdörren öppen och hör musik ifrån stan <3

Måste säga att det är en underbar känsla, har fått tillbaka hoppet lite. Livet har ju alltid en mening, vilket jag tror på och sedan jag flyttat till Kristianstad och mer eller mindre fått växa upp (själv:P) så har jag mött både underbara men även taskiga personer. Men i slutänden så stärker de en. Jag borde nog vara glad även om jag är ganska känslig när det kommer till att ngn anmärker på en. Dock känner jag att jag lärt mig massor denna terminen på jobbet, att kunna förhålla sig. Det kmr nog bli en av de viktigaste sakerna i min yrkeskarriär.

 

 


Dörren in till framtiden?

Jag önskar framtiden blir ljus på alla sätt, att jag fortsätter att älska mitt jobb, att min familj och kära mår bra, att joag fortsätter attt inspireras och att Emma och Fredriks barn kan få komma till oss och busa i framtiden och att Jimmys familj mår bra inklusive Enzo:)