Livet är bra underbart:) Är så glad för allt är så bra, det är sommar och jag känner mig avslappnad och jag får umgås med Jimmy. Jag vet att mamma o pappa har det bra på Brattön och Fredrik lever livet. Dessutom känns det så himla kul att få träffa kompisar igen:D (har knappt haft tid innan). Igår var också en riktigt bra dag för då började jag så smått få ordning på allt inför hösten och ni ska bara veta... jag kan inte ens förklara det, men jag älskar det. Skolan, att få ha en egen klass känns som en av de tre viktigaste sakerna i mitt liv. Jag verkligen älskar att planera, känns som när jag får massa inspiration <3 AHhh För övrigt undrar säkert ni då vad de andra tre sakerna är;) Det är Familjen (Jimmy, mamma, pappa och Fredrik och Jimmys familj) och mitt jobb och att pyssla. Det är det bästa i livet. Pyssla innebär att baka, måla, bygga, gå i affärer, kolla bloggar och vara på Brattön:D

Denna veckan har jag hunnit vara ute och springa och bakat muffins och arbetat med skolan. Jag och j har även planerat vår fina sänggavel:D igår var jag även med Sandra på Kstad dagarna (sommar i city) och det kändes så oerhört bra att få se henne le och skratta:) I helgen var jag även bjuden på middag till Magi som avslutades med att vi tog fel buss och dansade i våran egen värld tillsammans med Sandra på Bånken. Det fanns bara vi där och ingen annan för oss. Och ni ska veta hur mycket jag saknat att dansa. Det är också inspiration för mig. Min kära har dock aldrig sett mig dansa så. Nu hoppas jag att ni förstår att jag inte är den där tjejen som bara står och gungar lite blygt, nej jag är helt tvärtom. Jag vet inte hur jag ska förklara det men dansa är liksom mitt signum enligt mina vänner. Jag dansar och jag bryr mig inte om vem som ser mig. Hände en rolig incident precis när jag flyttat hit faktiskt. Vi var på Depå och jag dansade loss så i pausen så kom det fram en man i 25-30 års åldern och frågade vart jag lärt mig dansa. Det visade sig att han visste vem jag dansat för. Nu vill jag dock understryka att jag inte alls dansar som jag gjort när jag gått på dansskola. Givetvis har jag väl lärt mig att känna takten efter 8 års dans men den dansen som jag dansar på uteställen går inte att beskriva med dansshow. Jag kommer ihåg att jag tyckte det där kändes svårt och stelt när man skulle göra en rörelse till varje siffra när man räknade till åtta. Allt levande i dansen försvann. När jag dansar på uteställen så gör jag det som faller mig in. Jag känner inte efter bara dansar och kör. Jag älskar det. Det är faktiskt ett utav mina bästa minnen från tonårstiden:)

Ojoj ett långt inlägg detta, kompenserar för gående dagar. Imorgon tänkte jag iaf smyga in till stan när min kille sover och kolla på en jacka på Mq. har velat ha en sådan länge nu och min senaste läderjacka är från ettan i gymnasiet, alltså 7 år sedan?:O:O:O Sedan tnkte jag kolla lite i matstånden och köpa hem ngt gott till vår resa till Öland. Kl fyra åker vi och då skall jag ha läst i den sista handledningen:) Vi stannar på öland till söndag. På mån eller tis ska jag till Nova hade jag tänkt:) På tor åker jag till Brattön och träffar mamma o pappa, fredrik o hans tjej. Då ska mama hjälpa mig att lägga schema inför hösten och så ska vi förmodligen på sångkväll, träningspass och sena kvällar vid havet:)

puss