Njuter varje sekund!

Helgen blev lugn mn hur mysig som helst, var med Jimmy alla dagar:) Skulle egt på Tupperware party men kände mig dålig, däremot var vi på Kreativum i fredags:) Sen var de bara mys o mys o Davinci filmerna :)

Det är svårt att få tiden att gå ihop trots att jag inte går ofta i skolan. Mycket självstudier och jobbet  plus träning med kompisar. Kommer nog bli ett späckat schema denna vecka med, ska se om jag hinner träffa några kompisar också i stan mn blir tight:) Till helgen blir det hundpassning o kalas med Jimmys släkt lör och sön, känns verkligen bra, vi har de så mysigt ihop, en fin balans.

Om tiden bara hade gått lite saktare så man han hälsa på lite i Lund också:)

Man märker att man blivit äldre när man känner att man inte orkar festa hela helgen o dessutom känner jag att jag hellre är hemma o myser för där har ja allt jag behöver. Tur man har haft sin tid, däremot skadar de ju aldrig att gå ut o dansa ibland:) mn som sagt gillar verkligen min tillvaro med Jimmy.

Hoppas ni får en bra vecka!