Det är en lycklig Sia som skriver detta hih!

Nu är det äntligen lov! Efter avslutningen i kyrkan skakade jag. Det har varit den mest lärorika och tuffa terminen men också så underbar. Längtar efter de små liven redan och det känns ungefär som hur ska vi klara oss utan varann. Det är iaf med ett lättat hjärta jag lämnar terminen bakom mig för att kunna tänka att allt kunde mynna ut och bli så bra. Jag är så glad över mina kolleger, barnen och föräldrarna som tackade mig. Jag fick present från föräldrarna också och de sa att det är inte vanligt att en klass lägger ihop till en present redan första terminen (a) <3 Efter allt var allt värt det. Jag är så tacksam för de som trott på mig för det har verkligen inte alltid varit så lätt som andra tror. Att vara lärare är tufft och jag är tacksam för att jag har en så bra arbetsplats med erfarna stöttande kolleger. Julfesten var förstås en rolig fest det med. Pratade med en kollega som sa så snälla saker och det kändes så bra att få ventilera med.

Jag känner mig också extra glad i hjärtat. Min känsla när jag kom innan för dörrarna hemma var liksom..rofyllt och lycklig. Denna terminen har jag kommit min mamma så nära som aldrig förr, jag har kommit nära min pappa och de betyder så mycket för mig för de stöttar verkligen mig och förstår allt. Har aldrig älskat de som så mycket som jag gör var dag för dag nu. Jag är så tacksam och jag har märkt att det verkligen är de närmaste, min familj, min kille som är det viktiga och de jag vill vara med. De som betyder något, jag behöver inte längre vara ledsen för att mina vänner befinner sig på andra steg i livet. Jag har Jimmy, mamma, pappa, Fredrik och Lisa och de personerna är de viktigaste i mitt liv! Det är dem som hade gjort vad som helst för mig (blir nästan gråtfärdig nu). Har blivit så blödig sen jag träffade jimmy hih. 

Nu är Jimmys klappar inslagna och imorgon bär det av mot gbg och hotell/liseberg/ullared. Vilken underbar helg och jag som inte ens förstått att jag ska vara ledig i flera veckor. Jag är så lycklig. Jag är verkligen så lycklig. I år har jag för första gången haft svårt att komma på ngt att önska mig. Jag är så lycklig att jag har en bra lön och att jag kan köpa vad jag vill, när jag vill och att jag känner mig ekonomiskt oberoende. Jag önskade mig lycka idag när jag sen kom hem kände jag mig lycklig.

Ps. barnen har  verkligen varit så söta, de är en del av mitt liv. De var så söta när vi ringde på Balders hus och överraskade de med sång och julkort.