Jag älskar gamla låtar som man har minne till. 90 tals musik ger mig nostalgiska känslor, ngt blommar upp i mig, det känns bra i hela kroppen till de minnena. Jag tänker på lågstadiedisco och vill bara upp och dansa. Känner ni också så? Jag vet inte vrf det är så men jag älskar nostalgilåtar!! Jag är en sådan person som går igång på när gammal musik spelas på fester, dvs om det är bra musik.  Det räcker liksom med att Björn Gustavsson dansade till Whats love och jag totalgillade uppträdandet! Alla gillar inte det har jag märkt hih men kanske beror på vad man har för anknytning och erfarenhet till de låtarna? Bara tankar som sagt. Likadant är det med filmer som Peral Harbour, Titanic och Dagboken. Jag gillar inte många kärleksfilmer för de är så dåligt gjorda men när jag ser dem och framförallt Grease så blir jag nostalgisk. Grease ger mig liksom fjärilar i magen! 

Undra vilken del av livet som är bäst. Jag tror varje tid har sin charm. Ja tänk vad mycket vi får uppleva. Att bli vuxen är verkligen speciellt, plötsligt får man inte tänka och säga vad som helst. När man var liten lekte man, inga datorer. Jag tror att vi kommer ångra all tid vid datorerna. Jag kan redan nu känna att jag saknar att umgås med gamla kompisar, men när man jobbar har man inte mycket tid över. Jag önskade att jag slapp jobba så mycket så att man kände sig mer fri och uppskatta livet mer. Det märks sådan skillnad på människor som är lediga eller har semester. De blir helt nya männsikor! Ingen kommer tacka en för att man spenderade tid på jobbet eller datorn, även om jobbet kan leda till att man kan få det gott ställt så tror jag ändå man klara sig bra på bara kärleken. Att njuta till fullo gör man om man inte jobbar, om man bara umgås utan tv, dator och lever nära havet och naturen. Jag kommer ihåg somrarna när man lekte i naturen, var det inte då vi mådde som bäst. När vi tog vara på vår fantasi. Ibland kan jag önska att det inte fanns datorer eller tv apparater. Jag kommer nog bli den som talar om härliga minnen för våra barnbarn.

Japp jag är en nostalgiker!

Här är en låtlista som får mig på bra humör alltid, ofc 90 tals nostalgi:

http://www.youtube.com/watch?v=T-wZtXJePPc

No Mercy Where did you go 

Vengaboys Boom boom(lågstadiedischoo)

Corona The rhythm om my life

SNAP Rhythm Is A Dancer

It´s gonna be me (ohh myy, när jag hör den blir jag som tio år igen och det bubblar i mig)

As long as you love me

Sometimes

När jag hör de här låtarna tänker jag på nationstiden jag hade i Lund det var också magiskt. Då dansade jag tills det stängde och jag bara flög bort i dansen bort, det är kanske det jag saknar?:) Så om jag inte är på partyhumör ngn gång så sätt igång sådana här låtar! <3

http://www.youtube.com/watch?v=YFood_bTOX4&list=PL9938E3647EEBCDC6

Osh så vacker, det är en riktig sångare!