Skriva av mig lite:)

Visst finns det bra bloggare, visst finns det köpvärda saker men frågan är nog hur höga krav folk egt har när det kommer till vissa saker. Jag tycker en del bloggare är överskattade, inte värda sitt namn, dock finns det en heldel riktigt riktigt bra. Det handlar inte om ålder utan om talang. I många fall är yngre bloggare bättre än äldre, förmodligen handlar det om personlighet och stil. Kanske är det jag som har för höga krav eller så är det bara så att jag inte hakar på vilken trend som helst. Det viktigaste för mig när det kommer till mode och skönhet är bekvämhet i en positiv bemärkelse, dvs bra material, lätta och smidiga kläder (därmed inte sagt att de inte är snyggt!:)).

Med utgångspunkt ifrån det överskattade, jag har testat några produkter som jag inte tycker lever upp till sitt rykte. Tänkte själv att ni skulle få bilda er en uppfattning för som sagt, den är ju individuell. Jag menar bara att många ofta faller för grupptrycket:)

Att prova:

Chai te på Espresso

Macaronies bakelser

Ben & Jerry

Förmodligen är det endast en fluga, men lite oroväckande är det. Jag frågar mig vad har folk för tidigare erfarenheter, spec då det kommer till klädesplagg?

Ex.

Nya s.k. "Katedralskolebyxan" alla tyckte de var otroligt sköna,  de hade aldrig provat något liknande, så bekväma och bra kvalité. Frågan väcks då, väljer folk kläder endast utifrån märke och popularitet?

Verkligen ingen no offence, tänker mer på folks komfortabelhet:D Vill ju att alla skall kunna gå i sköna kläder:)

En liten nattlig tanke när jag knappar vid mitt te:)

/Nighty Tighty