Onsdag betyder resa! :) Idag bär det av och som jag kommer sakna min pojke. På söndag kommer syskon, barn och sambos upp för en åktur på Liseberg:D 

Veckan som varit har jag sytt och lagat lite kläder och tränat. Har försökt sova länge och njuta dock kan jag knappt somna om nätterna. Däremot är det jättehärligt att springa och få ta ut sig. Vaknade med träningsverk i hela kroppen igår:)

Var även inne i stan igår för lite ärenden. Skulle bl.a. köpa en flytväst till pappa som vi ska fira. Jag passade även på att leta efter kläder som jag kan ha när jag jobbar. Sommaren har varit fantastisk och jag tror värmen fortsätter. Det är dock svårt att klä sig. Helst ska man ju ha något som inte är allt för kort. Problemet är att det knappt går att hitta ngt som slutar under knäna. Jag hittade dock en pennkjol på Bikbok som jag hoppas ska passa och lätt kan kombineras med andra linnen och tröjor.


Föresten jag måste bara berätta! Jag längtar så mycket tills Jimmy ska besöka mig på jobbet första veckan jag börjar jobba(a)