Det har varit fullt upp i veckan minsann men nu är allt gjort:) Igår var jag på restaurang med de gamla korridortjejerna. Det var mycket trevligt:) Idag var jag o hjärtat på La Cuccina och åt. Gott:) Vi ska köpa sänggavel nästa helg:D J köpte även perfym och jag har blivit sugen på att köpa en ny Coco chanel men kärleken tycker att den luktar tvål;P

I veckan blev det träning en dag. Förhoppningsvis blir det bättre nästa vecka men jag kommer nog vara super trött då:) Nu är Malmöfestivalen igång och alla sommarprogram som jag älskar (Morden i midsommer, Allsång och Sommar med Ernst) börjar lida mot sitt slut. I veckan har det åskat och regnat så det känns verkligen som höst, men det är mysigt:) Snart blir det Ikea och nya höstkläder som gäller, iaf en halsdduk och nya skor:) Var och hämtade min Odd Molly tröja igår som jag beställt från hemsidan och jag kan bara säga I´m in love:)

Det gör inget att det börjar bli höst för jag trvis så himla himla bra på jobbet. Trodde aldrig man skulle få uppleva det just för att ett jobb är ett jobb. Alla kolleger är verkligen snälla och omtänksamma!! Jag är så lycklig:) Nu ska jag sätta på webtv och titta på sista sommaren med Ernst och därmed välkomna hösten:)

Puss hej <3

Ps. Glöm inte att ta vara på tiden för den stannar inte, det är både en tjusning och en sorg. Jag längtar till höst och jul, sommar och resor. Att se Johanna och Tobbes hus och få inspiration:)