Veckan har varit bra. Känns dock konstigt att inte ha ngt att plugga på men det kmr nog så bäst att ladda upp. Har fått mkt tid till träning också:)

Veckan har varit lugn. I onsdags var det maskerad och jag var utklädd till Pocahontas. Vi hade riktigt trevligt dock var förfesten här vilket innebar en hel del städning och abk kontrollanter, men vi slapp iaf städfirma!;P

Så i fredags ville jag överraska min pojke så jag hyrde film (Town) och skulle precis in o köpa kycklingsallad till han o hans bror när jag märkte att de inte öppnade förrens fyra så jag kilade upp i hans lägenhet och började diska lite. När Jimmy kom hem o såg dörren till rummet stå öppen bara stod han där o tittade som det lilla söta barn han är, han sa det sen, att han trodde allt skulle vara borta. Haha tanken slog mig faktiskt att jag kanske skulle stänga dörren men han kom ju hem så fort o jag trodde han skulle titta i köket först. Sen var det givetvis svårt att gå sin väg så vi åt tsm och såg filmen, en mycket sevärd sådan!:) 

Igår bjöd Sarorna o Magi mig på försenad födelsedagsmiddag, närmare bestämt tre rätters! Sedan bar det av mot Grand där vi mötte upp många bekanta hah, en trevlig helg var det:)

Nästa vecka bjuder på Nillabesök, pizzabak med Magi och sen till helgen ska jag o min kära ner till Lund o fira mamma, mysigast!

Nu skall jag o Magi snart ut för en runda så jag blir av med träningsverken, lr inte:P

caio <3