Åhusglass, 2 kulor Dulche de Leche och Nogger med nöttopping. Brukat bli det då jag inte gillar glass med fruktsmak.  

 Griffeltavlan som jag köpte på Ica. Var ju egentligen tänkt till skolan men   Nu kommer vi nog att behålla den:D

Dagen i bilder. Vaknade till solsken så jag och Sandra åkte till Åhus. Mycket sol men lite bad;) Det var doppafötterna vänligt:D Vi åt glass och åkte tillbaka till stan när dimma började segla in på himlen. Det har varit en mysig kväll med Jimmy:) nu väntar jag på att brödet ska kallna så att jag kan skära upp det:)

Imorgon ska jag nog in till stan och se om jag äntligen kan hitta en bekini. Hittade en men den skavde pga stenar och paljetter så den lämnade jag tillbaka. Sist vi var och badade trillade nästan hela underdelen av pga löst resår:0:) 

Hoppas ni får en fin vecka:)