Hejsan"!

Veckan hemma har varit mycket trevlig!! Jag o J firade julmorgon här med julkalender och strumpa och byte av klappar (fick en underskön tegubbe och en iphone 5 (bad boy!) sedan åkte jag ner till Lund:) Vi tittade på ensam hemma, drack glögg och åt pepparkakor och julmat för att sedan avsluta med äppelefterrätt med sirap:) Vi bytte presenter och hade jätte mysigt, alla samlade igen <3 Därefter gick vi upp till tredje våningen och spelade Skipo hih :D 

Vi fick otroligt många fina grejer, alldeles för mycket av alla! Är så otroligt lycklig och tacksam för allt <3<3

På tisdagen kom mitt hjärta så såg vi "Sagan om Pi", riktigt bra va den:) Vi myste massor och åt med familjen och spelade julklappsspelet och jimmy kammade hem nästan alla presenter, good boy hah;)

Blev förkyld ons till torsdag så jag var bara hemma och umgicks med mina föräldrar och min bror. Hann även med att rensa ut lite kläder:) På fredagen sedan kom Erika kl sju på kvällen och gick hem vid kl tio:)

På fredagen åkte mamma, pappa och jag till Nova och Netto för att handla inför nyår:) Sedan gjorde vi tortillas och så gav jag mig iväg till tanja o matilda för lite tjejkväll:) Vi snackade allt från himmel till jord, tog foton och tramsade oss allmänt:) Vi hamnade tillslut på myntha där vi inte stannade särskilt länge. En riktigt mysig kväll:)

Idag har jag och J varit och kollat på säng och köpt mat inför imn! Ska bli mysigt att lägga ner tid på maten och att bara få umgås och titta på film o se raketerna <3

Näst vecka ska c uppsatsen in och så börjar jag jobba 7/1:D lite nervöst, men jag ser framemot det stundande året, tror det kommer bli härligt och lyckligt:D <3

Tack för att ni följt min blogg, jag hoppas vi ses nästa år igen med ännu mer uppdateringar och tips och design:D <3

Vi hörs 2013! <3 

GOTT NYTT ÅR:)