Dressed lantmode

Var en bra helg, mkt mys! Vill flytta ihop med killen för att ha det lika mysigt varje dag mn just nu är allt på topp så man skall inte rubba det, trivs ju så bra i korridoren också!(a) Nu har iaf en ny vecka börjat, en skön sådan även om jag måste erkänna att jag är lite nervös inför praktiken. Skall vara i en 1-2 vilket passar perfekt eftersom det är den årskursen jag helst vill jobba med!

Jag var förra veckan med i en klädtävling, ngt som egt är topphemligt!;) Det har kommit till den punkten att mitt intresse för mode och design håller på att spricka, vill bara visa upp det och ut i världen och dela med mig av mina idéer och inspirera. Till och med drömmer om kläder hha och att spara!(a) Ni förstår nog inte vilka ambitioner jag stänger inne, känner att det inte går längre, som en vildhäst som drar sig ur tyglarna. Men det är ingen verklighet, med tanke på möjligheterna att bli framgångsrik men ändå kan jag inte släppa det, hade varit att uppnå nirvana (sjukt, men så jag känner det).